Pressemeddelelse

Fordelagtigt marked i Tyskland

- Pressemeddelelse-
- “Har man lidt penge til overs, og ønsker man en god, langsigtet investering, så kan man med fordel kigge sydpå mod Tyskland og tænke i vindmøller”, siger direktør Christian Mikkelsen fra Wind 2energy.

Det skyldes at Tyskland har en gunstig lovgivning på området, der gør det muligt at sætte en fast el-afregningspris for møllerne for en længere periode, typisk cirka 20 år. Lovgivningen påbyder samtidigt el-selskaberne at aftage vindmølle-energien, hvorfor producenterne kan være sikre på at få den afsat.

Samtidig er det almindeligt at mange udgifter i forbindelse med vindmølleprojekter, herunder drift, vedligeholdelse og leje af grund, afhænger af omsætningen. Desuden kan man forsikre mod driftstab.
- “Derfor er der begrænset risiko ved at investere i tyske vindmølleprojekter, samtidigt med at investorerne kan se frem til et godt afkast og nogle gode skattemæssige afskrivninger”, siger Christian Mikkelsen fra W2E, hvis kunder ofte bruger projekterne som pensionsopsparing, formuepleje eller skattetænkning.

Wind 2energy er et nystartet firma fra 2006, men begge partnere har et solidt kendskab til det tyske marked og til vindmøllebranchen. Christian Mikkelsen har 28 års erfaring fra finansverdenen, den anden partner er direktør Ulrich Jung, der har arbejdet med salg og marketing i 17 år, de seneste 12 år med udgangspunkt i eget firma.

Deres erfaring vil de to partnere fremover bruge til at sikre deres investorer så højt et afkast som muligt på deres investeringer i vindmøllebranchen.
- “Wind 2energy kan udarbejde finansieringsforslag, der passer til den enkelte investors ønsker. Alle projekter er grundigt gennemgået af selskabets advokater og revisorer, og prisen omfatter alt lige fra drift og vedligeholdelse af møllerne til forsikring og administration”, siger Ulrich Jung.